Until the music stop.

Puh, det är inte bara en bild jag har på vår lilla resa. Redigera tar lite tid! :D

Jag har fyllt 21 och jag gjorde en fin tårta.

Jag har världens bästa lillebror.

Lämnade Sorsele igår och åkte ner med pappa (85 mil på 8 timmar!) till Västerås. Det är konstigt hur känslan kan vändas under en sommar. I början av sommaren ville jag egentligen inte åka hem utan vara kvar i Västerås, men nu ville jag egentligen inte åka tillbaka till Västerås igen :O. Jag har tyckt om att vara hemma med familjen och vännerna där hemma och då jag vart nere så har inte alla vänner varit här och jobbet inte varit grejt så det är väl anledningen. Nu längtar jag bara till skolan börjar och tjejerna kommer hit! Kräftskiva på fredag, tagga!

B som i Bäst.

på Lennon Wall i Prag.

Denna vecka går inte att sammanfatta på ett bra sätti ett blogginlägg. Fan, den går inte ens att beskriva med ord. Så bra var den.

Bilder kommer senare, och ett försök till att beskriva vår mini-luff i europa.

Eurotrip.

Om två timmar och femton minuter påbörjas vår resa ner till Europa! Ska bli så sjukt roligt :D
See ya!

Hum hum humla.Jag har sååå tråkigt idag, det är superfint väder men jag har inget att göra ute. Jag har dock möblerat om idag och nu känns lägenheten dubbelt så stor ungefär! Nu är det saker överallt och det är lite krångel att hitta rätt plats till allt.

Ingen finlandskryssning blev det för mig och Louise för att man var tvungen att vara 21 år fyllda. Jag tycker det var superlöjligt att vi inte fick åka för jag fyller 21 tre dagar efter vi skulle ha åkt och Louise inom mindre än en månad.
Well well, det var nog kanske meningen för vi hittade en resa som nog blir dubbelt så bra! Vi ska göra en kort tågluff :D Västerås-Berlin-Prag-Berlin-Västerås! Hur underbart låter inte det? :D

Det snurrar i min skalle.Idag hade jag tänkt mig ut till Rakel, och ta moppen. Men det regnar ju! Känns inte megakul att köra två mil moppe i spöregn. :(
Hörrni! Jag har bara tre jobbdagar kvar nu, så fucking jävla underbart!
Jag och Louise har bestämt oss vad vi ska göra nu. Det är nog det nördigaste någonsin men så kul. Vi ska nämligen åka på typ kryssning till Helsingfors! Tillsammans med alla festgalna 55 plussare, haha.
Sen blir det nog en dag med shopping i sthlm och någon dag i Västerås också. Men vi fick iaf till en minisemester och jag får vara hemma i en vecka ungefär. Lovely!

Nytt inlägg.Jag försökte göra en animation (som de "stora" bloggerskorna har gjort ^^) men syns som att bilden är så jäkla lågupplöst typ :S Vet inte vad jag gjorde för fel. Men ni ser hur söt hon är min minsta kusin? :D

Mycket nu, har varit på en myspysresa med till vår huvudstaden, jobbar, planerar resa med Lolouise och planerar hemresan. Det är nog första gången sen jag flyttade hit som jag har riktig hemlängtan. Tror det är för att jobbet går sådär och att jag inte riktigt är hundra. Hm..