Allt vi kan göra är att andas.

Idag har jag kört 82 mil. Faktiskt.


Ett år
Tolv månader.
Femtiotvå veckor.
Trehundrasextiofem dagar.
Åttatusensjuhundrasextio timmar.
Utan dig.


Tomt.

Jag är tom och avtrubbad. Tårarna faller men känns inte. Luften tar slut men jag andas. Hjärtat är krossat men det slår. Jag orkar inte släppa ut allt, det är för jobbigt, det gör för ont.

You die when you're young.


Fin helg med fina tjejer.

Idag åker jag hem, men jag har ingen hemlängtan, egentligen vill jag inte hem. För det betyder att jag måste ta mig igenom den här helgen på något sätt. Men här nere skulle det bara vara värre. Fy.

Önskar så jag fick spola tillbaka tiden.
Saknad.

Fever fever leave my heart alone.


All the crazy shit I did tonight,
Those would be the best memories,
I just wanna let it go for the night,
That would be the best therapy for me.

Hade en sjukt rolig kväll igår med mina underbara vänner. Här är en bild som jag hittade nyss på min d90, föreställande två tjejer som var enormt nöjda över sina skagenröramackor ^^. Har massvis med roliga bilder men jag lär ju bli "nerkickad" (som sara skulle ha sagt), om jag la ut dom här, haha. Det var i alla fall runt 25 grader varmt hela dagen igår och det var verkligen sommar, wunderbar!

Imorn ska jag på introduktionsdag på ett nytt ställe, och jag börjar bli rätt nervös! Jag håller en tumme för att det går bra, och att jag HITTAR.

Vena cava superior ligger lateralt om ventriculus sinister ?


Har pluggat hela dagen om hjärtat eller cor som det också heter. Det är MYCKET som ska in i huvudet, verkligen! Men det är riktigt intressant också, ungefär hundra gånger roligare än de andra kurserna.
Tur vi har roligt iaf, vad var det anatomigubben hette Catti, den "normala" sidan var Simon och sidan med det blottlagda ögat var Per-Åke? ;P

Måste pluggilugga hela tiden för att kunna få in allt på bara 5 veckor, men sen ska jag vara lite smartare :D

We ran out of time.Haha smygfotade i parken för några veckor sen. ^^

Nu är det plugg för hela slanten för det är visst lite att lära sig. Men efter denna kurs så ska vi vara experter på människans anatomi, med fina ord och allt!

Det löste sig med jobbet, så nu ska jag jobba typ tre veckor hemma och tre veckor här nere. Det känns väldigt lagom, tänkte ju hinna vara lite ledig också.

I'm blue.


Bjuder på ett blåinspirerat inlägg.

Igår var jag på introduktionsdag på ett demensboende inför sommarn, men där hade de hund och chefen där sa att de flesta ställena hade djur. Så jag undrar hur det blir med jobb i Västerås i sommar. Blä, blir bara besviken då jag faktiskt hade meddelat att jag är allergisk.

Men men, jag har tråkigt. Är det ingen som vill hitta på något? :P

Valborg.Har typ 250 bilder sen igår, fick mysa med nyfödda lamm och fira valborg ute i Kärrbo. Lammen var så små och jag smälte totalt (jag struntade i att jag är allergisk) haha.
Nu är jag trött och less, ska äta ahlgrens bilar och se en film eller något.

P.s. Jag tycker synd om alla där hemma som måste skotta snö! Ska försöka skicka upp lite vår på posten!