Fairy taleJag är grymt grymt grymt taggad för halloween imorn!

Jööönköping.

Jag hatar den här kursen, den är så krånglig och tråkig så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Usch och fy.
Istället tar jag en paus över helgen så..

Hejdå! Nu drar jag till småland och Louisefis!

I skymningslandet."Spelar ingen roll i skymningslandet!"

Hemma i norr faller första snön.
Hade allt varit som det skulle varit hade jag hållit en älskad tass i min nu.

Öl smakar kladdkaka i lappland.Helgen med denna böna var så toppen som en helg kan vara. Vi hittade på mycket och ingenting, och det var så härligt! Nu får vi se om jag har pengar till att åka till Småland och hälsa på henne snart.

Idag har dagen fyllts med mer tråkiga föreläsningar i Eskilstuna, men vi har det rätt mysigt ändå, i vårt lilla gäng. Kortspel, snack och skratt är inte fy skam.

Rubrik.
I måndags var det kanelbullens dag och det firades med bak så klart! Dessa söta desperata husfruar hittade jag i mitt kök, jag bara sa "Strike a pose" och plötsligt kom deras rätta väsen fram ^^.

Gårdagen spenderades i Eskilstuna med föreläsningar som var ungefär det tråkigaste jag gjort, då föreläsaren såg ut som professor Trelawney med mindre glasögon och en röst som passar en uppläsare till avslappningsband. Kvalitativ metodteori, ni hör ju hur tråkigt det låter? Fy.

Åh just det, i helgen kommer min favorit Louise!

Bakterier, badkarsfest och en ond lilltå.Den här veckan har verkligen ägnats åt pluggandets ädla konst, och fy vad jag är less nu, men glad att det är över (om jag inte kuggar). Massvis med bakterier, virus och immunsystem skulle in i hjärnan, men nu är det tentat och färdigt. Det firades igår med en "badkarsfest" som Sara alltid velat ha, haha.

Badkarsbadandet slutade i ett riktigt bad för Sara och Kelly som Catti så snällt torkade upp med hennes hotellhårtork. Det blev en mysig förfest hos Catti sen for vi till BMB och dansade med klassen lite. Tidig kväll dock eftersom man trots allt hade skrivit tenta på förmiddagen.

Kvällen/natten avslutade den allra klantigaste tjejen Ida-Lisa med att sparka sin lilltå i dörrkarmen. Jag tror minsann att den är rejält stukat, om den nu inte är bruten, för det är så typiskt mig. ><