Home sweet home!

Imorgon åker jag hem! Ska bli så härligt att få träffa familjen, släkten, vännerna och Rufus såklart. ^^

Hejdå Västerås!
När jag kommer tillbaka vill jag att ALL snö ska vara borta här tack. :D

Som en motorväg av ljus.Nu blir Sara glad då jag har en Kentlåt med i rubriken, haha. ^^
Idag är en grå dag, grått ute, grått inne och grått i sinne. För ett år sedan blev Evelina världsmästarinna i skotercross, och jag var den stoltaste tjejen i världen.

Blir att sitta inne, plugga och se tv. Imorn är sista skoldagen innan påsk och jag längtar hem nu faktiskt. Ska också på arbetsintervju imorn inför sommaren och är lite nervös faktiskt! Men det blir nog bra ändå.

Våffeldagen med stort V.


 

Superdupermysig våffeldag hemma hos mig med smaskiga våfflor och cupcakes som Kelly bakat. Vi spelade charader och matade varandra med glass som var en grej vi skulle ha gjort till skolan. Underbar kväll helt enkelt! :D


So yeah, we're going down.

Livet borde vara som lite mer som Izabell:
Söt, go och underbart glad,
med en napp och små sniglar på tröjan.

 

 

 

Drygt det kan vara med föreläsningar ibland! Han som hade föreläsningen borde få medalj för tråkmånsighet! Kommer inte ihåg någonting vad han sa, illa! ><

 

Nu är jag sötsugen som vanligt, undrar om jag måste baka. Måste bli mer nyttig!


Nytt jag, nytt liv?Sist jag hade lugg var en kväll i maj.

Yikes.

Oh my, det här lilla snälla lappen låg i mitt brevfack igår. Måste ju säga att jag blev förskräckt, tycker för det första att han/hon hade kunnat knacka på och säga vad det är jag gjort eller åtmindstone skrivit det, och för det andra att en underskrift skulle väl ha varit på plats? Aja, ber iaf om ursäkt om jag faktiskt har stört.

 

 

 

Plugg plugg plugg plugg, dohp ><.