Ladybug.


Jag hade en enormt produktiv dag igår, dagen började med übermysig förmiddag på stan med brudarna då vi åt frukost på waynes insvepta i filtar, och sen bara gick och strosade.

Sen på eftermiddan fick jag värsta städilet då jag till och med putsade fönster och satt upp höstgardiner! Mysigt blev det! Men när jag öppnar fönstren för att putsa utsidan så ser jag dessa små pigor på mitt fönsterbläck! Det var värsta kolonin av nyckelpigor under båda fönstren, de var säkert 20 st sammanlagt! Jag undrar om de tänkte bo där?
+ att jag äntligen alldeles strax är färdig med hemtentan!

Paket.Btw jag har glömt att lägga upp de här bilderna. Jag har världens sötaste mamma. Detta paket med smått och gott fick jag i brevlådan för en vecka sen. Det behöver man ibland, lite godis och ett sött brev!

Äggtjuv!


Alltså det är inte okej när man hittar fjädrar i äggkartongen! Jag får typ dåligt samvete och det känns verkligen som att jag har tagit den stackars hönans bebisar. Jag skulle helt harmlöst baka kokostoppar och när jag öppnar äggkartongen så ligger den där där, som ett meddelande från hönan som säger: "Du din jävel!"?

Ett, två, tre, fyra, fem!


Sånt här gör man när man inte vill plugga! ^^

Jag vet inte vad som är felet, min hjärna är helt på en annan plats! Igår skulle jag skriva ordet sjukvårdspersonal som först blev till sjukdomsfall för att till sist kulminera i ordet sjukvårdspotential. Vart fick jag det ifrån? Känns som jag kanske blev lite omedvetet politisk, hmm...

Warm my shoulders and relieve my pain
You're the one thing that I'm missing here.

I rymden finns inga känslor?


Nu är jag inne i ett bildbehandla-mode, men det är roligt! Den här bilden är exakt samma bild bara olika redigerade, en ganska lite och en lite over the top och det blir två helt olika känslor med bilderna.. and I like it!

Gosh, vad mycket som ska in i hjärnan nu på skolan, granulocyter hit och makrofager dit. Vi har ungefär en halvdags föreläsning om dagen nu, vilket inte är så jäkla mycket, men hjärnan känns som gröt efter en förmiddag med mikrobiologi. Men men, ikväll får man lite paus med bio med brudarna. Jag gillar att gå på bio så det blir fint.

...Och Sofia,

http://www.bloglovin.com/blog/1249040/ida-lisa?claim=xksy6k3s5dr

Life....

Piggelin.Börjar äntligen att bli människa igen efter en rolig helg med bästa Helena. Hon kom hit på torsdagkväll och vi pratade läänge. Det var tokkul eftersom det var så pass länge sedan vi har umgåtts. På fredagen blev det en lugn dag fram till kvällen då vi skulle ut och göra stan med mina västeråsvänner. Vi drack giftgröna piggelindrinkar som var himla goda men precis som färgen, giftiga. Vi kom, vi såg, vi schtekte. ;)
Lördagen var Bakisdag med stort B, men mys ändå. Vi plöjde igenom många avsnitt med How I met your mother, sov några timmar och till slut åt vi gomatn!

Många skratt, mycket tjejsnack och lite pinsamheter har varit recept på en braaa helg!

Nu har skolan dragit igång på allvar och jag känner jag är segstartad, men jag måste verkligen ta mig i kragen! Är en kort kurs med inte mindre än TVÅ tentor, dohp!

Finbesök!


Om ungefär en halvtimma ska jag åka ner på stationen och möta världens sötaste Helena! Imorgon ska jag bara gå lite skola sen ska vi och mina västeråsvänner ut och festa, kommer bli så kul! Känner mig lite nervös att Helena ska tycka det är megatråkigt här då hon har hunnit vara i finland och i stockholm. Men vi gör nog det bästa av det hela :D

Skolstart.

Nu har skolan dragit igång igen och det känns faktiskt riktigt bra! Kursen verkar rätt intressant för vi ska läsa om lite infektioner och barnsjukdomar och sånt! Äntligen är det vi i gänget igen och det är så skönt. Att vara i Västerås utan alla, is a total bore! Så nu är jag nöjd igen.

I morgon kommer älskade Helena hit och ska vara här hela helgen! Känns riktigt lyx, för sist vi umgicks mer än bara någon timme måste ha varit flera år sedan! :O Hoppas hoppas så kanske Louise dyker upp också, vore så underbart kul!

Nu snart kommer mina vänner att droppa in, vi ska ha picnick på mitt golv! ^^