Adventsljus.


Jag hade mina kära vänner på besök idag. Det bjöds på fika och vi har gjort lite "secret santa-lottning" för att se vem man ska köpa julklapp åt. Jag älskar verkligen alla ljus såhär i adventstid, det är så mysigt och värmer i hjärtat trots att man fryser så man skallrar.

Julkänsla.Vackra flingor av pudersnö ligger på mitt fönsterbläck, första av adventsljusen är tänt och imorn blir det första adventsfika! Jag har lite julkänsla faktiskt. Fast hemlängtan! Åh vad jag längtar hem nu.

KalaskulaLivet är bra orättvist, visst är det? Jag är riktigt spyless på orättvisa.

Well how's your view of things today?


Veckan har varit fullt upp då jag bland annat sett min livs första hockeymatch, och det var tokskoj ju! Stämningen var på topp och min far var ungefär det avundsjukaste som fanns! Har även sett nya Harry P som får bra betyg av mig, men jag är ju en Harry Potternörd ^^.

Jag har sjukt, grymt, äckligt mycket träningsvärk i mina ben för Kelly och Sofia drog med mig på gymmet! Jag kan knappt gå och jag vill typ grina av smärta då jag ställer mig upp eller sätter mig. Gosh.

Imorn blir det inflyttnings/födelsedagsfest hos Tomas och Anna, det blir toppen!

Fars dag.Gårdagen spenderades med Ida och Sofia vilket blev en mycket trevlig historia. Idag blev det Tidö-Lindö för gomiddag hos farmor och farfar med resten av släkten. Söta kusiner och söta fastrar har jag minsann! (Walle har en snorbubbla i näsan och Anna multitaskar med att prata i telefon och samtidigt krypa under bordet för att städa.) Hihi.

Jag ser det snöar!Igår hade jag en riktigt bra dag; vi började med en roligare kurs, jag träffade vännerna och fick skratta av mig lite, och så kom första snön! Det är första gången på länge som jag kan uppskatta snön, och det är verkligen härligt!

Ljus.Jag önskar jag kunde tända ljus på din grav, istället tänder jag ljus i mitt fönster. Jag saknar dig så ofantligt mycket.

Tenta.

Om cirka trettio minuter ska jag skriva en salstentamen i kursen kvalitativ metodteori, och jag tror inte det kommer gå så bra. Jag har läst och läst och nött och nött, jag tycker att jag kan det lärandemålen vill jag ska kunna. Men ändå känns det sådär :/ Aja, det är bara att köra och hoppas på det bästa!

Halloween.Halloween i bilder. En enormt lyckad kväll starring: Kelly Vampyr, Catti-Edward Scissorhands, Sara Glitterpoppare, Marie Djävul, Christoffer Jason och Ida-Lisa Älva. Roligast var nog då vi var på kåren och en japansk tjej kom och frågade om hon fick ta en bild med mig och sa "you are very beautiful!". Det borde betyda att outfiten blev lyckad? :D

Nu om ett tag borde min efterlängtade familj ringa och säga att de är i Västerås! :D