Hjärtat.En bild säger mer än tusen ord.

Fantasilös.

Jag tycker inte om att blogga då jag inte har någon bild, men vad gör man då kreativiteten står på noll. >< Hjärnan är väl för upptagen med denna hemska korvstoppning. Har spenderat i stort sett hela dagen med att plugga, det suger! Jag är som vanligt ute i sista minuten, har tentan på torsdag och har ett x antal sidor kvar att läsa.

Jag längtar efter en massa saker nu; ledighet, alla nära och kära där hemma, pusspaprikan, sommar, slippa huvudvärk, köra bil, fotoinspiration, kotte, småkusinerna, bra musik, Ev.

Skicka hit lite ork?

Himlen är oskyldigt blå.
Himlen är oskyldigt blå,
som ögon när barnen är små.
Att regndroppar faller som tårarna gör,
rår inte stjärnorna för.
Älskling jag vet hur det känns,
när broar till tryggheten bränns.
Fast tiden har jagat oss in i en vrå,
är himlen så oskyldigt blå.

?

This is pouring rain.


Dagen har spenderats till att försöka plugga, går dåligt.

Har helt förälskat mig i den här låten. Den är från House, scenen där Wilson måste ta farväl av Amber.
Bon Iver – re:stacks

The good night.

Klockan är i skrivande stund 02.09 och jag är klarvaken, kanske är en effekt av att sova hilskeligt mycket efter kl 12 på dagen. Igår var skoj, fast jag tycker som vanligt förfesterna är roligare än själva festen men men. Hade mina underbart snygga högklackade och har nu två enorma blåsor under mina fötter. Det konstiga här är att dessa blåsor kom inte av de högklackade skorna utan mina ballerinaskor som jag gick till Marie med, för att "undvika ont i fötterna". So much for that!

Fick samtal från bemmanningstjänst idag som gav mig positivt besked på jobbfronten. Det känns skönt faktiskt, älskar Sorsele men en hel sommar där efter allt känns lite för jobbig. Jag hoppas dock att jag kanske får lite sällskap här i staden. :)

Fördelen med att vara pigg den här tiden på dygnet är att jag är effektiv på natten, har precis städat, diskat och vikt kläder. ^^Har inga bilder sen igår, men jag slänger hit en utav de hundra bilderna jag tog på elaka änderna.

Blogg.

Jag blir tokig för jag aldrig blir nöjd med min design på bloggen.
Vad tycker ni om den här, duger den?

Solen skiner idag.
Tänk vad lite sol kan göra för humöret, för de senaste typ 4 dagarna har varit härliga. Jag har varit ute varenda dag, haft picnic, försökt plugga (tanken räknas har jag hört?), tittat på fåglar och fotat! Jag har äntligen hittat lite fotoinspiration igen, tror det kom med solen. Imorgon blir det utgång, hoppas innerligt på lite sol då också. Fester i sommaranda brukar vara hemskt underbara. Kan också hända att jag vågar mig på lite fina klackar bara för att det är vår, och hoppas på att jag inte bryter fotlederna av mig. ^^

bä?Var ute i Kärrbo och hälsade på mina kära vänner i helgen. På deras gård fanns även den här söta damen samt 34  höggravida kompisar till henne. De var verkligen på bristningsgränsen havande så jag hade kameran redo och tänkte "wiho, får dokumentera en lammfödelse (eller åtmindstone ett nyfött lamm)", men tror ni de här fröknarna ville ploppa ur något lamm då jag var där? Nej. De väntade tills jag hade åkt hem sen så kom det ett tvillingpar. Typiskt. Men jag hoppas jag får komma ut dit och se smålamm iaf. :D

Har haft en lovely dag med Marie i det fina vädret. Vi gick på härligaste promenaden och satt oss på en brygga vid hamnen och bara myste i solen. Vi satt bara där i godan ro men så helt plötsligt flyger en and fram från under bryggan och skrämmer typ ihjäl oss! :O Snacka om utsatta, för sen kom det typ två gäss av ngt slag och typ kaxade mot oss! Haha sjukt.


Idag saknar jag. Idag saknar jag mycket.

blåkulla.Visste ni man kan åka E4an till blåkulla? Trodde det bara gick att komma dit med kvast. ;)

Har haft världens myskväll med gänget. Pizza på Maries golv och donkenglass = massvis med skratt!

Gah, jag är jävligt sugen på att läsa Digital bildbehandling på distans i höst. Kursen är på kvartsfart och man behöver aldrig vara på skolan. Ska jag?

sjätte april tvåtusentio.
Tillbaka efter en långhelg i norr.

Hipp hipp.Nu är jag äntligen hemma i norr. Helt underbart att få träffa älskade familj, släkt och vänner. Mamma fyllde 50 bast i torsdags och det blev lite kalas. Jag har en massa bilder därifrån men inte en enda på födelsedagsbarnet, illa!


Men det känns i hjärtat att vara hemma också.